A Greymatter Kft. a Profi-Média Kft. jogutódja. A Profi-Méfia készítette a Manó-Sorozatot. Cégünk továbbra is végez e-learninges fejlesztéseket. Részt veszünk pályázatokon, de pályázatoktól független szabadpiaci fjlesztéseket is végzünk.


A PriceSpy technológia célja, hogy segítséget nyújtson az e-Kereskedelem árképzéssel, ármonitorozással és termék-összehasonlítással kapcsolatos problémáinak megoldásához, olyan esetekben, amikor ezres vagy tízezres termék halmazzal állunk szemben. Ez a termék-nagyságrend már nem kezelhető „kézi” módszerekkel, itt szükség van adat- és szövegbányászati módszerek használatára. A technológiát úgy kell elképzelni, mint a Lego-elemek összességét; különböző problémákat különböző összetevő elemek felhasználásával lehet megoldani.


Az online vásárlások világában a konkurencia fogalma jelentősen eltér a hagyományos formáktól; itt mindenki a lehetséges konkurensünk, aki kulcsszavaival be tud kerülni a Google első 10 találatába és/vagy az ár-összehasonlítókon hirdet. A szolgáltatásunk végső célja, hogy a konkurenciaanalízis segítségével költséghatékony online hirdetési stratégiát dolgozzunk ki megrendelőink számára.


Stabil szervereken és professzionális környezetben, kedvező áron nyújtunk megbízható domain és tárhely szolgáltatást ügyfeleinknek.


Legyen az Ön cége egy kisvállalkozás, amelynek egy vásárlói kosár csomagra van szüksége, vagy akár egy nagykereskedelmi vállalat, amely az egész e-kereskedelmi tevékenységét lefedő informatikai rendszer megvalósítását tűzte ki céljául: a GreyMatter jól skálázható e-kereskedelmi moduljai (b2c, b2b) segítségével megbízható megoldásokat kínál Önnek.


Professzionális webszájtok és portálok kivitelezése üzleti és magán célra. A legújabb webfejlesztési és tervezési technológiák alkalmazásával képesek vagyunk rövid időn belül hatékony megoldások szállítására, amelyek alkalmazkodnak megbízóink elvárásaihoz.