• SiteEngine Wombat
  • Webshop
  • PriceSpy
  • WebShop SEO

Aktualitások

Az együttműködés keretén belül cégünk intelligens szöveg- és adatbányászati valamint információ kinyerési megoldásokat szállít a holland Compare Group  ár-összehasonlítói termék adatbázisának gazdagításához. 

A 2010-es év végén a GreyMatter meghívást kapott a holland Compare Group ár- és termék-összehasonlító cégtől egy pilot projektre. Hollandiában és Belgiumban a Compare Group ár-összehasonlító portáljai piacvezetők, és meghatározó szereplők további két európai országban (Finnországban és Franciaországban). A pilot célja, hogy 10 cég közül kiválasszák azt az egyet, aki hosszú távon együttműködik velük szöveg és adatbányászati feladatok megoldása területén.

tovább >

A GreyMatter Kft. 2010-ben GOP.2009 1.3.1/A eKereskedelemmel kapcsolatos K+F pályázatot nyert.

A projekt tárgya egy olyan intelligens eKereskedelmi megoldás készítése, amely 1) Képes segítséget nyújtani az ár-összehasonlító oldalak adatbázis építésének folyamatában. Ez az ún. "webáruház crawler" képes egy-egy webáruház termékhalmazát (termékek nevét, jellemzőit, árát, stb.) adatbázisba menteni, illetve az adatbázist automatikusan frissíteni, hogy az folyamatosan naprakész adatokat tartalmazzon, mindezt a hardver erőforrások optimális kihasználása és az emberi beavatkozás mértékének minimalizálása mellett.

tovább >
2012.03.13

Egy izgalmas fejlesztés végére tettünk pontot, 2012 március első felében. A Hostelek.hu projektet félkészen vettük át az előző fejlesztőtől.

tovább >
2012.03.12

Fél éve dolgozunk együtt a Zákány Szerszámházzal a webáruházaik eKereskedelmi eredményeinek javításán. A  februári adatok alapján sikerült az árbevétel megduplázása az előző év megfelelő időszakához képest!

tovább >
2011.12.14

A három éve működő Szerelempark portál látogatói igényeit figyelembe véve, határoztunk úgy, hogy 2012-ben útjára indítjuk a SzerelemPlaza webáruházunkat.

tovább >

Rólunk

Bemutatkozás

A GreyMatter Kft. 2006-ban kezdte meg működését, összefogva egy szakmailag magasan képzett információtechnológiai csoport munkáját.

Társaságunk filozófiája, munkánk célja, hogy megrendelőink igényeinek, a kor elvárásainak messzemenően megfelelő termékeket, megoldásokat hozzunk létre. Munkáinkban mindig az értékteremtésre, értékközvetítésre törekszünk. Megrendelőink elégedettsége a visszajelzés munkánk sikerét illetően.

A különböző projektek megvalósításában résztvevő munkatársaink kitűnő technikai háttérrel rendelkező magasan kvalifikált szakemberek az informatika, a web-dizájn, a marketing és e-kereskedelem területéről.

tovább >