Nyomtat        - http://greymatter.hu/
Szolgáltatásaink

Webfejlesztés
2010-07-14 16:39

Professzionális webszájtok és portálok kivitelezése üzleti és magán célra. A legújabb webfejlesztési és tervezési technológiák alkalmazásával képesek vagyunk rövid időn belül hatékony megoldások szállítására, amelyek alkalmazkodnak megbízóink elvárásaihoz.

A GreyMatter tevékenysége kiterjed a legegyszerűbb webszájtok létrehozásától a komplett e-kereskedelmi alkalmazások kivitelezéséig, beleértve a dizájnt, a fejlesztést, az online arculat létrehozását és a cégek online kommunikációjának a kialakítását, valamint a kifejlesztett szájtok üzemeltetését.

Fejlesztéseinket ajánljuk azoknak a cégeknek, non-profit szervezeteknek, intézményeknek és magánszemélyeknek, akik partnert keresnek online jelenlétük egyedi és vonzó kialakításához.

Stratégia

Egy professzionális honlap elkészítése közös munka: a megrendelő határozza meg a célt, mi pedig biztosítjuk ennek eléréséhez a megfelelő technológiát. Projektjeink kezdetétől befejezéséig - az agile fejlesztési elveknek megfelelően - folyamatosan vizsgáljuk a munka minden aspektusát; nem csupán végrehajtjuk a feladatokat, hanem megbízóink igényeivel azonosulva testre szabott megoldásokat kínálunk minden helyzetben.

Design

A design - vagy arculattervezés - az a folyamat amelynek eredményeképpen a cég online megjelenése kialakításra kerül. Amennyiben vállalata már rendelkezik kialakult arculattal, úgy a jellemző stílusjegyeket ültetjük át a weboldal designjába; ha még nincs kialakult arculata, úgy annak elkészítésében is segítünk.
A jó design nem öncélú, hanem a funkcionalitást szolgálja: képes a látogató figyelmét felkelteni, üzenetünket átadni, és a látogatóból a szándékolt cselekvést kiváltani. Ezért mi az elegáns, letisztult stílus hívei vagyunk, amely a lényeges tartalmat hatékonyan kommunikálja.

Tartalom

A felhasználók legszűkebb erőforrása a figyelem. Látogatóink érdeklődését azzal tudjuk tehát a legjobban meghálálni, ha könnyen elérhetővé tesszük azt az információt amiért oldalunkat felkereste. Arra törekszünk, hogy az általunk fejlesztett webszájtok tartalma legyen világosan és tömören megfogalmazva.
A hatékony internetes megjelenéshez elengedhetetlen, hogy a webes keresőkben a megadott kulcsszavakra a honlap megtalálható legyen; a technikai fejlesztés és tartalomfejlesztés összehangolásával segítünk elérni, hogy üzenete eljusson a megfelelő célcsoporthoz.

Technológia

Az általunk kivitelezett honlapok a GreyMatter saját fejlesztésű SiteEngine Wombat CMS motorjára épülnek. Ez egy nyílt platformon fejlesztett tartalomkezelő rendszer, amelynek segítségével igen rövid időn belül tudunk testre szabott megoldásokat szállítani. Ellentétben a készen kapható és open-source CMS rendszerekkel, nem kell kompromisszumokban gondolkodni, a portál arculatának vagy szerkezetének kialakításakor. Továbbá, a Wombat CMS egy olyan szoftver architektúra amely folyamatosan bővül, mert a különböző megrendelőink egyedi kéréseit általánosítjuk, és részvé tesszük a teljes rendszernek. Ezáltal nem csak rövid határidővel, de költséghatékonyan tudunk akár komplex rendszereket is megvalósítani. Motivált fejlesztői csapatunknak megvan a tudása és tapasztalata, hogy megvalósítsa és folyamatosan kiszolgálja az Ön üzleti elképzeléseit a web változó világában.
Copyright © GreyMatter Ltd. http://greymatter.hu/