Nyomtat        - http://greymatter.hu/
Hírek

Olcsó szállást keres a Wombat!
2012-03-13 07:37

Egy izgalmas fejlesztés végére tettünk pontot, 2012 március első felében. A Hostelek.hu projektet félkészen vettük át az előző fejlesztőtől.

Hostelek.huA dizánt megtartottuk, de a szájtot Wombat alapokra helyeztük. A Wombat CMS és a Greymatter csapatának erejét bizonyítja, hogy egy hónap alatt elkészültünk a munkával. A Hostelek.hu több mint 20000 olcsó szálláshelyet kínál valós idejű foglalási lehetőséggel. A szájt a világ öt kontinenséről gyűjti össze a hostelek ajánlatait. A szálláshelyekhez informatív  képek, a szolgáltatások magyar nyelvű leírása, térkép és a Google Street View szálláshelyhez kapcsolódó részlete tartozik. A szájt teljes körű szolgáltatást kíván nyújtani az utazók számára. Lehet repülőjegyet foglalni, hamarosan lehetőség lesz az online biztosítás kötésre, és könyvajánlat is található szájton.

A fejlesztés speciális vonása volt, hogy együtt kellett dolgoznunk a Hostelbookers angol fejlesztőivel. Nemcsak a megrendelő, de ők is elégedettek voltak a munka végén: "Well done guys, we’re very pleased with your work efficiency."
Copyright © GreyMatter Ltd. http://greymatter.hu/