Nyomtat        - http://greymatter.hu/
Cégünkről

Cégünkről

Bemutatkozás

A GreyMatter Kft. 2006-ban kezdte meg működését, összefogva egy szakmailag magasan képzett információtechnológiai csoport munkáját.

Társaságunk filozófiája, munkánk célja, hogy megrendelőink igényeinek, a kor elvárásainak messzemenően megfelelő termékeket, megoldásokat hozzunk létre. Munkáinkban mindig az értékteremtésre, értékközvetítésre törekszünk. Megrendelőink elégedettsége a visszajelzés munkánk sikerét illetően.

A különböző projektek megvalósításában résztvevő munkatársaink kitűnő technikai háttérrel rendelkező magasan kvalifikált szakemberek az informatika, a web-dizájn, a marketing és e-kereskedelem területéről.

Fontosnak tartjuk a megfelelő tudással rendelkező szakemberek utánpótlását, így ezen a területen is tevékenyen részt vállalunk a szakképző intézmények munkájában, előadásokat tartunk, jelen vagyunk a nemzetközi szakmai konferenciákon, tanfolyamokat szervezünk.

Megrendelőinkkel, ügyfeleinkkel, üzleti partnereinkkel minden körülmények között korrekt, hosszútávú és eredményes kapcsolatra törekszünk. Mindig készen állunk a szakmai kihívást jelentő, kreatív megoldásokat igénylő feladatok fogadására.

Elérhetőségünk

6500 Baja, dr. Aszalós u. 4/d

Mobil: +36 20 9 559 661

mail: info@greymatter.hu

Alapítóink

Társaságunk alapítói két különböző nemzedéket képviselnek. Borsódi Donát tapasztalt informatikus, akinek e területén végzett munkásságát egy életmű díj igazolja. Dr. Balog Krisztián pedig fiatal kora ellenére eredményes és elismert kutatói tevékenységet tudhat maga mögött. Kettőjük összefogásának eredményeképp jött létre a GreyMatter, amelynek fő tevékenységi körei a klasszikus webfejlesztés, valamint a modern szöveg- és adatbányászati eszközökön alapuló intelligens, robosztus megoldások fejlesztése.

Borsódi Donát Alapító, ügyvezető igazgató 
Borsódi Donát A GreyMatter ügyvezetői tevékenysége mellett a Profi-Média Kft. vezetést is ellátja 1994 óta. 1981-ben végzett, mint programtervező matematikus a Szegedi József Attila Tudományegyetemen. A Profi-Média megalapítása előtt programozóként dolgozott. A Profi-Média multimédiás nyelvoktató és gyermekoktató szoftvereket fejleszt. A gyermekoktató Manó-sorozat létrehozásáért  2005-ben életmű díjjal tüntették ki. A 2000-es évek kezdetétől számos hazai és nemzetközi pályázat megvalósításában is részt vett. 2004 és 2006 között részt vett a Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok digitalizálásában. 2006-ban a PEDITOP eLearning Program - amelynek technikai hátterét  a Profi-Média biztosította - az EU Helsinki Díját nyerte. 2007 óta - a GreyMatter vezetőjeként - érdeklődése az eKereskedelem, ezen belül pedig az internetes marketing felé irányul.

 




Copyright © GreyMatter Ltd. http://greymatter.hu/