Főoldal >  Hírek  >  Több nyelvű internetes portál és munkafolyamat-segítő szoftver fejlesztése a TOXINFO Bt. számára
Több nyelvű internetes portál és munkafolyamat-segítő szoftver fejlesztése a TOXINFO Bt. számára
2011.01.15

A projekt célja, hogy a biztonsági adatlapok készítésével és fordításával foglalkozó vállalkozásnak elkészítsük vállalati portálját és egy tizenkét nyelven elérhető webes ügyviteli rendszert, továbbá automatizáljuk az üzleti tevékenységhez tartozó munkafolyamatot.

A vállalati portál elkészítése során fontos szempont volt, hogy a cég a webes keresőkben betöltött pozícióit ne veszítse el, hanem —lehetőség szerint— tovább javítson ezeken.

Az  MSDOCS rendszer célja a TOXINFO biztonsági adatlapokkal kapcsolatos üzleti tevékenységének segítése és kiterjesztése. Üzleti tevékenység alatt a megrendelést, a kivitelezést, a kivitelezés során keletkezett információ nyomon követését és újrahasznosítását értjük. Ennek megfelelően a szoftver feladata az üzleti tevékenység modellezése. Az üzleti tevékenység segítése pedig a TOXINFO ügyfelei számára biztosított információ kezelési lehetőség biztosítását jelenti. A rendszerbe feltöltött információ egységek biztonsági adatlapok, a hozzájuk kapcsolódó szakmai tartalmak, és a velük kapcsolatos ügyintézés dokumentumai.

Az elkészült rendszer teljeskörű online dokumentum-kezelést valósít meg, tehát a szerverre fel lehet tölteni fájlokat, azokat különböző mappákba sorolni, felcímkézni. Hogy a munka nagyságát érzékeltessük, az MSDOCS rendszer hasonló a Google Docs fájlkezelő rendszerhez, eltekintve attól, hogy itt a feltöltött fájlok nem szerkeszthetők. Ellenben, az egyes fájlokon speciális, a munkafolyamathoz kapcsolódó műveletek végezhetők.