Főoldal >  Hírek  >  Fejlesztés a REGIO Játékkereskedésnél
Fejlesztés a REGIO Játékkereskedésnél
2010.06.15

A REGIO Játékkereskedés társaságunkat választotta a GOP 2.2.3-2007-0122 számon megnyert eKereskedelmi pályázatának kivitelezésére.

A pályázat keretein belül a business-to-customer (B2C) áruház új funkciókkal bővült, továbbá kialakítottunk a partnerek —kereskedők  és beszállítók— számára egy business-to-business (B2B) modult, és új CRM funkciók kerültek bevezetésre. A SOAP technológia alkalmazásával kötöttük össze a nagykereskedés ügyviteli rendszerét a webes felülettel.

A teljesség igénye nélkül egy rövid felsorolás az újonnan bevezetett funkciókról:

  1. A raktárkészlet online megjelenítésének és valós idejű frissítésének lehetősége.
  2. Vevőre (vevőcsoportra) szabott árak megjelenítésének lehetősége a webes portálon.
  3. Többnyelvű felület kialakítása, az árak mind forintban, mind euróban való kezelése és megjelenítése.
  4. Különböző szállítási módok támogatása (személyes átvétel megadott telephelyeken, házhozszállítás futárszolgálattal). Logisztikai feladatok elektronikus adatkezelésének támogatása.
  5. Készpénzkímélő, elektronikus fizetési módok támogatása (banki előreutalás, bankkártyás fizetés, paypal), e-Számlázás bevezetése.
  6. A portálról elérhető, azonosítóval történő belépéshez kötött információs felület, ahol a vevő megnézheti korábbi rendeléseit, számláit és karbantarthatja adatait.
  7. Új online arculat komplett grafikai tervezése és megvalósítása.
  8. Médiatár, amely tartalmazza a termékekhez kapcsolódó bemutató videó és szakmai anyagokat (pl. használati utasítások), valamint a REGIO Kft. papír-alapú katalógusai is elérhetők virtuálisan, lapozható formában.
  9. Kívánságlista gyerekeknek.
  10. Több szintű SEO modul.